Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 93 seconden

Remko ArtStyleDe ArtStyle warmtepompen van Remko combineren elegant design met Duitse degelijkheid. De innovatieve technologie van deze nieuwe generatie split-luchtwarmtepompen zorgt voor buitengewone prestaties.

Door toepassing van de geavanceerde Inverter-plustechnologie heeft de ArtStyle HTS een zeer efficiënte werking. Dankzij deze technologie is het toerental van de compressor altijd traploos en exact afgestemd op de benodigde koel- of warmtebehoefte. Hierdoor zijn hoge voorlooptemperaturen met een hoge COP-waarde mogelijk, zelfs bij een lage buitentemperatuur. Een voorlooptemperatuur van 63 °C zorgt voor een aangename warmte en comfortabele drinkwaterverwarming. De warmtepomp behaalt met deze positieve eigenschappen het verplichte Europese energielabel op niveau A++ voor beste prestaties.

Remko maakt voor de aansturing gebruik van het gebruiksvriendelijke en intelligente Smart-Control-regelsysteem. Hiermee kan de ArtStyle HTS warmtepomp worden gecombineerd met aanvullende warmtegeneratoren of zonnepanelen. Daarnaast kunt u instellen om de warmtepomp gebruik te laten maken van eigen PV-stroom, een tijdprogrammering invoeren of twee mengcircuits en een niet-gemengd warmtecircuit in te stellen. Bovendien is de ArtStyle HTS dankzij het bedieningssysteem geschikt voor Smart-Grid. De warmtepomp wordt eenvoudig bediend via het gebruiksvriendelijke TFT-beeldscherm en de centrale informatietoetsen.

Door het bijzonder lage geluidsniveau van Remko Artstyle warmtepomp is deze gemakkelijk te plaatsen bij iedere woning. De combinatie van het elegante design en de stille werking maken een plaatsing op een tuinterras prima mogelijk.

De ArtStyle HTS-warmtepompen zijn verkrijgbaar in vier verschillende capaciteiten: 1 tot 8 kW, 8 tot 13 kW, 13 tot 18 kW en 18 tot 23 kW. Bij de twee groter gedimensioneerde modellen zijn twee externe modulen nodig.

Optioneel kan voor mono-energetisch gebruik een aanvullende verwarming van 9 kW worden ingebouwd, die ook over noodverwarming beschikt. De luchtwarmtepomp kan worden gebruikt voor verwarmen en koelen. Hierbij zijn de temperatuurgrenzen -20°C tot 35°C en 15°C tot 45°C. Remko geeft een maximale COP van 4,83 aan.

De Remko Artstyle-warmtepomp is een Duits kwaliteitsproduct dat in Nederland wordt geïmporteerd in Nederland door Stulz groep BV.

Voor meer informatie: www.stulz.nl