Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 158 seconden

De derde generatie Daikin Emura is een combinatie van een aantrekkelijk design en de meest geavanceerde technologie, waarmee hét perfecte binnenklimaat in woningen kan worden gecreëerd. Met de Daikin Emura zet Daikin opnieuw de standaard voor residentiële airconditioning op een hoog niveau. Met een zeer aantrekkelijk design is de Daikin Emura een lust voor het oog. De ultieme aandacht voor comfort en gebruikerservaring zorgt voor de beste binnenklimaatervaring in iedere woning.

“Eén systeem, drie componenten, één merkdesign”
De nieuwe Daikin Emura lucht/lucht warmtepomp voor koelen en verwarmen bevat een binnendeel voor wandmontage, een vereenvoudigde afstandsbediening (in dezelfde kleur als het wandmodel) en een buitendeel. Elk onderdeel is volledig in lijn met de Daikin-designfilosofie ontworpen.

UITZONDERLIJK BINNENDEEL

Vloeiende vormen
De nieuwe Daikin Emura is  bedacht en ontworpen in onze eigen R&D faciliteiten. Dankzij de gebogen panelen heeft het binnendeel een unieke 3D-vorm. De gebogen lijnen verwijzen naar de vloeiende luchtstroom, maar creëren ook een aantrekkelijk visueel effect: de schaduwen laten de Daikin Emura echt tot leven komen. “Het gebruik van schaduwen is de meest natuurlijke manier om product- en interieurontwerp interessanter te maken”, aldus Hiroyasu Kosuge, ontwerper van de Daikin Emura.

Het binnendeel is verkrijgbaar in 3 monochrome kleuren: mat kristalwit, zilver en mat zwart en past daardoor in ieder Europees interieur. Met een breedte van slechts 90 cm past de unit perfect boven een deur.

Intelligente luchtstroom
Daikin Emura maakt gebruik van een intelligente thermische sensor en speciaal ontworpen lamellen, om de luchtstroom naar wens te richten en een constante en
aangename temperatuur in de hele ruimte te garanderen. Dankzij de nieuwe ‘Heat Boost’ functie wordt de ingestelde temperatuur sneller bereikt in de ruimte.

Luchtzuivering
De ingebouwde krachtige zuiveringsfilters en de Flash Streamer-technologie vangen (fijn)stofdeeltjes op, breken allergenen af en verwijderen hinderlijke geuren, voor een goede luchtkwaliteit binnenshuis. Zo zorgt de Daikin Emura voor een zuiver en gezond binnenklimaat in de woning.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING

De nieuwe Daikin Emura designafstandsbediening heeft een minimalistisch ontwerp, gericht op de belangrijkste functies. Alle andere functies zijn eenvoudig toegankelijk via het duidelijke menu of met de eenvoudige te gebruiken Onecta app, waarmee het systeem vanaf waar dan ook met een smartphone of tablet te bedienen is. Spraakbediening is mogelijk via integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

De strak vormgegeven afstandsbediening ligt perfect in de hand en is met een magneethouder makkelijk aan de muur te bevestigen.

BUITENDEEL MET VERNIEUWD ONTWERP

Daikin Emura wordt geleverd met een compleet vernieuwd buitendeel. Het rooster aan de voorkant loopt horizontaal uit, waardoor de ventilator binnenin minder zichtbaar is. De ivoorwitte behuizing reflecteert zonlicht en houdt het buitendeel in de zomer op een juiste temperatuur.

Maximale efficiëntie
Daikin Emura combineert de beste prestaties met de hoogste efficiëntie. Zo creëren we met een lage impact op het milieu én een lage energierekening het meest comfortabele binnenklimaat.

De warmtepomp met Bluevolution-technologie is uitgerust met een zeer efficiënte compressor, waardoor seizoensrendementen worden behaald tot A+++ bij zowel koelen als (gasloos) verwarmen. Bovendien zorgt het koudemiddel R-32 voor een hogere energie-efficiëntie en een lagere CO2-uitstoot dan de standaard koudemiddelen.

Meer informatie: https://www.daikin.nl/emura