Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

De nieuwe E20 G2 van Glamox Aqua Signal is een enkelzijdige, LED gebaseerde noodverlichting die zowel als exit-teken als noodwegverlichting fungeert. De E20 G2 is ontworpen voor toepassingen die IP classificaties vereisen en voor ruimtes met lage temperaturen.

Bordjes voor verschillende richtingen worden geleverd bij de armatuur. De leesafstand voor de E20 G2 is 24 meter. Bij gebruikt als noodwegverlichting, bij een plafondhoogte van 2,5 meter, is de afstand circa 13 meter.

De E20 G2 serie is standaard ontworpen voor plafond of wand montage. Met behulp van speciale beugels kan het armatuur ook  ‘vlag’ of hangend gemonteerd worden. Verder is er een dubbelzijdige versie beschikbaar met behulp van een speciale covers die onder een ander artikelnummer vallen.

Varianten met geïntegreerde back-up batterij kunnen worden geleverd met een zelftest voor  het automatisch testen volgens de relevante normen of DALI voor gecentraliseerde controle. De E20 G2 kan ook worden geleverd voor 230V of 24V gecentraliseerde batterij.