Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 81 seconden

Fluke introduceert de Fluke 6200-2 en 6500-2 draagbare NEN3140 apparatentesters (PAT) met krachtige mogelijkheden van automatische tests en met vereenvoudigde bedieningsorganen — waaronder testroutines die met één druk op een toets kunnen worden uitgevoerd — die het aantal tests vergroten die u per dag kunt uitvoeren, zonder daarbij afbreuk te doen aan de meetresultaten. De Fluke 6500-2 kan de totale testtijd met bijna 50 procent verkorten door het gebruik van professionele, speciale toetsen voor het testen met één druk op de toets, mogelijkheden van automatische tests en het snel opslaan en vervolgens snel overdragen van testresultaten via de nieuwe USB-datapoorten.

 

De lichtgewicht, robuuste Fluke 6200-2 en 6500-2 voeren alle tests uit die vereist zijn voor apparaten van klasse I en klasse II en ze voldoen aan de veiligheidsnorm EN61010-1. Er kan worden getest met één druk op een van de speciale toetsen voor iedere test en de instrumenten beschikken over vooraf ingestelde pass/fail-niveaus om sneller te testen. Op het grote display kunnen de testresultaten gemakkelijk worden afgelezen en een afzonderlijke IEC-bus vergemakkelijkt het testen van net- en verlengsnoeren. Gebruikers kunnen bovendien veelvoorkomende testvolgorden opslaan en hergebruiken voor het consistent opnieuw testen van apparaten.

 

De Fluke 6500-2 beschikt tevens over een geïntegreerd QWERTY-toetsenbord voor een snelle gegevensinvoer, een display met achtergrondverlichting, een geheugen voor een reservekopie van de gegevens en een extra USB-poort voor de overdracht van gegevens naar pc’s. Er zijn bovendien nieuwe testmogelijkheden: 250V-isolatie, door een aardlekschakelaar beveiligde apparaten en een optionele 110V-testfunctie voor het controleren van apparaten op bouwterreinen.

Voor meer informatie: www.have-digitap.nl