Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

TSI Inc., fabrikant van meetinstrumentatie voor ventilatie, binnenklimaat en HVAC doeleinden, introduceert een nieuw platform genaamd ‘AirPro’. Deze instrumenten zijn ‘draadloze’ meetoplossingen voor het meten van luchtsnelheid en druk in combinatie met Smartphone en App. Deze combinatie biedt meetoplossingen voor gebruikers op het gebied van productiviteit, meetrapportage en gebruikersvriendelijkheid met de hoge meetnauwkeurigheid van de bedrijfszekere TSI meetvoelers.

In de nabije toekomst zal deze serie worden uitgebreid met nieuwe meetinstrumenten gebaseerd op dit platform. De eerste instrumenten uit deze serie zijn de luchtsnelheid opnemer de AP500 en de verschildrukopnemer de AP800. Deze instrumenten werken samen met de AirPro Mobile App. die beschikbaar is voor de iOS en Android platformen.

De App’s zijn in ‘Basis, Advance en Professional’ uitvoeringen beschikbaar met verschillende mogelijkheden voor documentatie, meet-calculaties en datalogging. Het is eenvoudig meetdata, foto’s en commentaar de delen en te exporteren naar rapporten, wat de gebruiker tijd scheelt op de meetlocatie. De AP500 is gebaseerd op een handvat, voorzien van klein display voor de meetwaarden en bluetooth communicatie. Verschillende meetvoeler typen kunnen op het handvat geplaatst worden en de kalibratie gegevens bevinden zich in de meetvoeler zodat bij kalibratie alleen de meetvoeler geretourneerd behoeft te worden. De AP800 kan worden gebruikt als verschildrukmeter voor filter en ruimte drukmetingen of als luchtsnelheid meter in combinatie met een pitotbuis en is voorzien van een auto-zero functie.