Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 80 seconden

Bij de montage van een douchesysteem is plaatsing op exact de juiste plaats en exact de juiste hoogte essentieel voor een perfect douchecomfort. Van tevoren is van alles te berekenen, maar de praktijk leert toch vaak anders. Het plafond is net die paar centimeter lager en dat muurtje moest toch nog tien centimeter opgeschoven. Alle calculaties vooraf ten spijt, past het douchesysteem dan net niet op de geplande positie. Dat probleem is door Kludi opgelost doordat alle Kludi Dual Shower Systems per direct perfect aan te passen zijn aan de situatie.

 

Ten eerste is dit gedaan door de hoofddouchestang ruim 30 centimeter traploos in hoogte verstelbaar te maken. Dit is mogelijk zonder te hoeven zagen. Het verticale gedeelte kan namelijk als een schuiftrompet in de wandstang verzinken. Een praktische en een esthetische oplossing. Als de zoon (m/v) des huizes al maar langer wordt, en er is nog ruimte, dan kan de hoofddouche toch eenvoudig weer hoger geplaatst worden.

Ten tweede kan de hoofddouchestang traploos zijdelings bewogen worden totdat de ideale positie van de hoofddouche in de doucheruimte bepaald is. Ideaal in het geval dat het Kludi Dual Shower Systems vrijwel in de hoek gemonteerd is of moet worden. Een eenvoudige wartel met twee vlakke zijden maakt dit alles mogelijk. Met een passende steeksleutel is een aanpassing in één handomdraai gebeurd.

De productnummers en de consumentenadviesprijzen zijn gelijk gebleven. Deze productverbetering is doorgevoerd bij alle Kludi Dual Shower Systems zowel van de A-QA, Esprit, Fizz als de Zenta serie.

Kludi Dual Shower Systems is leverbaar met of zonder thermostaat.

Voor meer  informatie: www.kludi.com