TECE heeft de serie doucheprofielen TECEdrainprofile uitgebreid met drie kleuren: Black Chrome, Gold Optic en Red Gold. Elke kleur is leverbaar in een gepolijste en geborstelde uitvoering. De nieuwe kleuren zijn afgestemd op de armaturen van Hansgrohe Axor. Bovendien zijn de wc-bedieningsplaten TECEsquare in dezelfde accentkleuren leverbaar.

De slanke doucheprofielen zijn toepasbaar als alternatief voor een douchegoot. Het profiel is leverbaar in standaard maten maar kan ook in het werk op maat worden ingekort. Daarnaast kan het met allerlei vloerafwerkingen worden gecombineerd. De hoogte is tijdens montage in te stellen. Het doucheprofiel kan ook na het plaatsen van de afvoer in alle richtingen worden afgesteld. Het bijbehorende flexibele afdichtingsmanchet is al op maat en kan met een klik worden gemonteerd.

Voor een goede afvoer van het water en een optimaal zelfreinigend effect is het doucheprofiel over de gehele lengte voorzien van schuine vlakken. Voor inspectie en reiniging is de sifon snel bereikbaar. Met een lichte druk op het afdekprofiel komt deze los.

Op onze nieuwsbrief abonneren