Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Ook Grohe heeft een douche-wc in haar programma opgenomen. De Sensia®Arena heeft twee verstelbare douche-armen: een standaarddouche en de ladyshower, die de huid zacht en volledig reinigen. Gebruikers kunnen de positie van de douche-armen, de gewenste intensiteit van de straal en de juiste watertemperatuur aanpassen en instellen. De ingebouwde boiler zorgt ervoor dat er altijd voldoende water is op de gewenste temperatuur. Een warme föhn en geurafzuiging zorgen voor persoonlijk comfort. De persoonlijke instellingen kunnen worden opgeslagen in een app, beschikbaar voor iOS smartphones.

Gladde toplaag

Grohe ontwikkelde voor de Sensia® Arena het zogenaamde HyperClean, een slimme technologie die als coating voor het bakken van het keramiek wordt aangebracht en 99,9% van de bacteriegroei voorkomt. Op het HyperClean wordt na het bakken een gladde toplaag aangebracht: AquaCeramic. Dit is een dunne laag die krassen, watervlekken en vuilvlekken vermindert. Tevens ontwikkelde de fabrikant de Triple Vortex techniek, die voor driedubbele spoelkracht zorgt. Alle hoeken van het keramiek worden door deze krachtige draaikolk gereinigd. Deze spoelmethode is ook nog eens duurzaam, omdat er door de kracht weinig water wordt verbruikt.

Een demo- of werkend model van de Sensia® Arena is aanwezig bij meer dan 200 badkamer showrooms in Nederland. De adviesprijs (incl. BTW ) bedraagt €2.536,–