Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

legionellastortbakOok Karel heeft wel eens van die weken dat het lijkt alsof hij alleen maar hetzelfde soort werk doet. Na de Turbo-stort van afgelopen week, trok hij er deze week weer op uit voor een toiletrenovatie. De bewoner wilde wel graag verwarming in het kleine kamertje, want het kon in de winter behoorlijk koud zijn op het toilet. Voor Karel natuurlijk geen probleem die draait zijn hand niet om voor wat ‘verwarmend’ werk.

Karel zou Karel niet zijn als hij net weer dat extra stapje doet voor zijn klant. Je kent hem hè: oog voor design, meester in het besparen van ruimte en niet beschroomd om er wat extra luxe tegenaan te gooien. De toiletstortbak met verwarmend water voorziet de bewoners van een groot genot bij het doorspoelen. Door de extra grote uitloop die hij in bak aanbracht en de vlakspoeltoilet eronder is deze toilet 2.0 ook nog eens uitermate geschikt als douche-wc.

We adviseren de bewoners wel frequent te spoelen, vooral niet op vakantie te gaan en de verwarming te laten branden. Anders wordt de toiletervaring misschien wel een tripje ziekenhuis vanwege legionellaklachten. Klagen over een koud toilet is er in ieder geval niet meer bij!

Ook ‘vakwerk’ van Karel  gespot? Stuur het ons toe: redactie@merlijnplus.nl,@installatienet.nl op via onze facebookpagina