Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

van dorpVan Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Verkaart Groep. Van Dorp neemt de werkmaatschappijen met vestigingen in Wateringen en Lelystad over. Met deze overname wil het installatiebedrijf haar positie in de Randstad en in Lelystad en omgeving versterken. Door de overname wordt de continuïteit van Verkaart, dat in zwaar weer terecht was gekomen, gewaarborgd. Joan Remmerswaal, Algemeen Directeur Van Dorp: “Wij gaan ervoor zorgen de werkzaamheden, voortkomend uit de overgenomen contracten, naadloos in elkaar over gaan. Wij kijken ernaar uit een langdurige relatie met de voormalige Verkaart-klanten op te bouwen”.

Als familiebedrijf sluit de Verkaart Groep goed aan bij het familiebedrijf Van Dorp, waar maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staat. Met deze overname zijn circa 100 medewerkers gemoeid, die bij Van Dorp in dienst komen. Van Dorp groeit met deze overname naar 15 vestigingen door het hele land en circa 1000 medewerkers/sters.

Van Dorp is een kennispartner die zich richt op duurzame techniek in gebouwen. Het bedrijf heeft vestigingen verspreid over het land. Elke regio kent zijn eigen cultuur. Vandaar dat elke vestiging van Van Dorp zich richt op haar regionale klanten binnen de regionale markt. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

[related_post themes=”text”]