Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

Vaillant komt dit voorjaar met een gloednieuw evenement: de Vaillant Vakdagen. Hierin staat de installateur en alles wat er in zijn vakgebied speelt centraal. Van verkooptips tot energielabeling en van nieuwe producten tot technische tips. Op verschillende locaties in het land wordt het evenement georganiseerd. Op die manier is er voor de installateur altijd wel een locatie bij hem in de buurt en dus de mogelijkheid om erbij te zijn.

 

Met de Vakdagen wil Vaillant de installateur informeren en inspireren. De installateurs kunnen zelf vooraf een keuze maken uit verschillende praktijkgerichte groepssessies op het gebied van techniek, verkoop en duurzaamheid. Het evenement begint einde middag en loopt door tot in de avond, compleet met een lekker buffet. Natascha Sparbier, Marketing Communicatie Manager van Vaillant legt uit: “Verschillende vragen uit de praktijk en actuele onderwerpen passeren de revue. Daarbij kun je denken aan vragen als: Hoe installeer ik een nieuw product voor warmwatercomfort? Wat houden de veranderingen van CW-label naar Energielabel precies in? En: Hoe haal ik het maximale uit mijn klantcontact? Kortom, als installateur met oog op de toekomst mag je de Vaillant Vakdagen eigenlijk niet missen!”

 

Naast de primeur op 3 en 4 april in Drachten zijn de Vaillant Vakdagen ook op andere locaties te bezoeken. Waaronder achtereenvolgens Roosendaal, Utrecht, Maastricht, Teuge, Rotterdam, Den Bosch en Alkmaar. Het evenement is voor iedere installateur toegankelijk, mits vooraf aangemeld via www.devaillantvakdagen.nl.  Installateurs die dat nog niet hebben gedaan, kunnen zich alsnog aanmelden voor één van de inspirerende Vaillant Vakdagen!