Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Per 1 november komt Ing. Jean-Paul Sosef MSc de installatiebedrijven van A. de Jong Groep versterken als Technisch Commercieel Directeur. Jean-Paul, voormalig Vestigingsdirecteur van Wolter & Dros te Rotterdam, heeft een rijke ervaring binnen de installatiewereld.

Na het overlijden van Frank Pruisken, Directeur Installatiebedrijven, op 8 mei jl., heeft A. de Jong Groep haar organisatie opnieuw moeten vormgeven. Deze herstructurering heeft geleid tot de vorming van een nieuw directieteam, dat met de komst van Sosef als Technisch Commercieel Directeur compleet is. A. de Jong Groep gaat hierin, met betrekking tot de installatiebedrijven, over van een divisieorganisatie naar een matrixorganisatie.

De directie van de installatiebedrijven bestaat hiermee uit een driemanschap: Jean-Paul Sosef, Jan-Willem Nowee en Vincent de Gier. Gezamenlijk zullen zij de verschillende bedrijfsactiviteiten onder hun hoede nemen. A. de Jong Installatietechniek, vestiging Schiedam en Zaandam en Joost Naaktgeboren te Delft gaan in deze nieuwe structuur nog verder naar elkaar toegroeien waarin de aanpak van projecten verder op elkaar aan gaat sluiten.

Voor meer informatie: www.dejong.nl