Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

Zo ben je altijd up-to-date.
Zijn er dingen waar jij regelmatig tegenaan loopt? Ben jij op zoek naar kennis, maar kun je nog geen geschikte opleiding/cursus vinden? Check snel de gratis Summerschool! Zo haal jij de kennis in huis.

Deze kennis is straks van jou!
De eisen en regels binnen de installatiebranche veranderen continu, dus het is belangrijk om daar altijd van op de hoogte te zijn. Daarnaast weet jij als installateur het beste welke vraagstukken dagelijkse kost zijn. Daarom is de inhoud van de Summerschool bepaald door installateurs. Van warmtepompen tot subsidies. Alles komt aan bod. Ook leer je over verschillende manieren om tijd te besparen en efficiënter te werken. Zo hou jij aan het einde van jouw projecten en opdrachten nog een stukje dag over!

 Gratis digitaal leren
Juli en augustus zijn de maanden dat jij de gratis Summerschool kan volgen. Jij kan jouw leertijd lekker zelf indelen. Wil je op het strand liggen? Een drankje doen op het terras of gewoon heerlijk thuis is de tuin of op de bank liggen? Geen probleem!

Elke maandagochtend om klokslag 10:00 uur ligt jouw nieuwe kennis in je mailbox. Summerschool begint op maandag 4 juli en eindigt op maandag 29 augustus. Dat zijn dus 2 volle maanden aan kennis. Zorg dat jij na de zomer up-to-date bent, zodat je goed aan jouw werkdag kan beginnen!

 Vergeet jezelf vooral niet aan te melden voor deze stortvloed aan bruikbare kennis!

wasco.nl/summerschool