Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

TECEsquare IITECE heeft de designserie bedieningsplaten voor wc’s TECEsquare een facelift gegeven. De nieuwe serie heet TECEsquare II. Het ontwerp, strak, vlak en minimalistisch is hetzelfde gebleven, evenals het duurzame materiaal roestvast staal. Het grote voordeel van de nieuwe serie TECEsquare II zit hem in de montagetechniek. Het nieuwe model past nu direct op het TECE inbouwreservoir, het voorheen benodigde installatieframe is nu geïntegreerd in de bedieningsplaat. Dit vereenvoudigt het installeren en bespaart op installatietijd. Wat bovendien iets is gewijzigd, zijn de afmetingen, die zijn 220 x 150 mm en voldoen hiermee aan de universele TECE normen. Wat is gebleven, is de opbouwdikte van slechts 3 mm, dat oogt als of de bedieningsplaat volledig vlak is ingebouwd.

TECEsquare II is leverbaar in geborsteld roestvast staal (met anti-vingerprint), glanzend chroom of gecoat in het wit. De wc-bedieningsplaat past op elk type inbouwreservoir van TECE en is geschikt voor bediening vanaf de voor- of bovenzijde (planchet). Voor het spoelen is de bedieningsplaat voorzien van twee geveerde bedieningstoetsen. U kunt kiezen voor een kleine spoeling van 3 liter of een volspoeling van 4,5/6/7,5 of 9 liter. Het spoelvolume van de volspoeling is eenvoudig op de spoelklok in te stellen. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek kan meer dan 50 % op water worden bespaard.

Voor meer frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat optioneel worden voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelreservoir. Door het gebruik van het reinigingstablet krijgt het spoelwater bovendien een aantrekkelijke lichtblauwe kleur.

Voor meer informatie: www.tece-nederland.nl