Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

De Delta-Discovery Air van Burgerhout is een hoogwaardige én esthetisch verantwoorde oplossing voor warmtepompen op een hellend dak. Uniek aan deze oplossing is het inspectieluik. De installateur die voor onderhoud het dak op moet is hierdoor verleden tijd.

Behoud isolatiewaarde en prefab modulaire opbouw
De Delta-Discovery Air warmtepompbehuizing wordt volledig buiten de isolatieschil van de woning geïnstalleerd waardoor de EPC-waarde van de woning behouden blijft. Bijkomend voordeel is dat dit niet ten koste gaat van de leefruimte op zolder en er weinig leidingwerk nodig is.

De behuizing is modulair op te bouwen. Het indekstuk en de tussenkast kunnen rechtstreeks aan de aannemer geleverd worden om de dakconstructie te maken. De bovenkast wordt prefab voorzien van het monoblock of de split unit. Het geheel kan direct op de bouwlocatie op het al  geplaatste indekstuk en de tussenkast gemonteerd worden.

Voordelen voor consument én installateur
Bij de ontwikkeling van de Delta-Discovery Air is nauw samengewerkt met diverse marktpartijen. Dit heeft ertoe geleid dat alle wensen uit de markt zijn meegenomen in het ontwikkelproces en het eindresultaat. Dit levert voordelen op voor de installateur en de consument.

De Delta-Discovery Air is ook in XL uitvoering beschikbaar met dezelfde eigenschappen als de Delta-Discovery Air, met uitzondering van de WTW-afvoer en rioolontluchting.

Voor meer informatie, kijk op www.burgerhout.nl/delta-discovery-air