25 jaar na verschijning van de eerste Eurolyzer “classic” introduceert EURO-INDEX met de Eurolyzer S1 de nieuwste BLAUWE LIJN rookgasmeter. Het toestel biedt een complete en efficiënte oplossing voor inbedrijfstelling, inspectie en onderhoud van cv-installaties.
De Eurolyzer S1 bevat alle goede eigenschappen van zijn voorgangers, zoals ECO-sensortechnologie, digitale meetrapportage met een gratis app en software en uitgebreide aanvullende functionaliteit, zoals een automatische lekdichtheidsbeproeving.

Complete meetconfiguraties
Uiteraard zijn er ook nieuwe eigenschappen, zoals volledig dubbele bediening, waarbij het toestel met één hand kan worden bediend via het ronde touchpad en ook via een 4,3” high resolution touchscreen. U kan het instrument aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren door in te stellen welke meetfuncties wel, of juist niet zichtbaar zijn in het startscherm en het aanpassen van de volgorde en de eenheden van de meetwaarden. Het is zelfs mogelijk om complete meetconfiguraties vast te leggen in handige macro’s, wat veel tijd kan besparen. Een andere nieuwe functionaliteit is het unieke Multi-memory. Hiermee kan u de meetresultaten van achtereenvolgende metingen presenteren in één meetrapport, zoals bijvoorbeeld een CO-meting in de stookruimte, een vollast-, en een deellastmeting.

De Eurolyzer S1 kan worden voorzien van KWSe, waarmee het toestel jaarlijks wordt onderhouden en gekalibreerd en 7 jaar garantie wordt gegeven op het toestel en de verbruiksonderdelen, waaronder de accu, filters en sensoren. Uiteraard is de Eurolyzer S1 volledig EN50379 deel 2 gecertificeerd, waarmee het instrument voldoet aan alle wettelijke normen zoals de gasketelwet.

Meer informatie vindt u op eurolyzer.nl.