Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 80 seconden

Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Hoe zit dat met subsidies?” “Hoe verduurzaam ik mijn huis?”. Voor het beantwoorden van deze vragen is kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda?

Op 14, 15 en 16 mei 2019 komen in Gorinchem twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Hoe bereid jij je voor op deze veranderingen? Daar is kennis voor nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Hoe bereid jij je voor?
Duik in de toekomst van jouw vakgebied. Drie thema’s spelen hierbij een centrale rol:​ Efficiënt werken​, Duurzaamheid en Digitalisering​​. Ontdek iedere dag van 13:00-21:00 uur oplossingen op jouw uitdagingen en ga voorbereid weer de werkvloer op. En dat allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje!

Praktische kennis & beleving
De Installateur van de Toekomst voorziet je van kennis- en praktijksessies, bijvoorbeeld: Workshops over warmtepompen, een kennissessie over koudemiddelen en f-gassen of tips voor het behouden van goed personeel. Breng daarnaast een bezoek aan de Tool Experience en ervaar hoe jij efficiënt en veilig kunt werken! Zoek je een nieuwe uitdaging of verdieping in je werk? Loop dan door naar Het Café van de Toekomst voor een praatje over jouw toekomstige (loop)baan.

Benieuwd wat De Installateur van de Toekomst jou gaat brengen? Ga naar de website www.installateurvdtoekomst.nl en bestel gratis kaarten met registratiecode 71918003.