Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

Ventilatie wordt steeds vaker gezien als belangrijk onderdeel van een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. Zonering aanbrengen binnen ventilatie biedt extra voordelen. Door middel van zoneren wordt er gerichter geventileerd in de woon- en/of slaapzone. Dit is energiezuiniger, reduceert geluid en zorgt voor een gezond binnenklimaat waar het op dat moment nodig is. Met de introductie van de unieke HRU 400 QuattroZone gaat Itho Daalderop een stap verder om nog gerichter te ventileren. Naast de introductie van QuattroZone is de HRU 400 dan ook in de DuoZone oplossing beschikbaar.

Wat is DuoZone en wat is QuattroZone?

Bij een DuoZone oplossing wordt er gezoneerd op de toevoer van ventilatielucht op basis van CO2-metingen in de woonkamer en hoofdslaapkamer. Zonekleppen worden hierbij direct op de WTW-unit of in het kanaal geplaatst. Met de HRU 400 QuattroZone oplossing kan er ook op de afvoer in de keuken en in de natte ruimtes (badkamer, toilet en/of wasruimte) gezoneerd worden.

Meer te weten komen over onze zoneringsoplossingen? Itho Daalderop – De meest installatievriendelijke WTW-units met nieuwe slimme zoneringsoplossingen