Dankzij ‘Green deal’ snelle scholing warmtepompsystemen bij opleidingscentrum GO

Gepubliceerd op

Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 148 seconden

Ook op de hoogte van het ‘concept klimaatakkoord’? Dan weet u dat dit grote gevolgen zal hebben voor de energievoorziening in Nederlandse huishoudens.
aardgasvrije huizen, duurzame energie, CO2-neutraal, zonnepanelen en warmtepompen. Deze laatst genoemde moet het aardgas vervangen en betekent dus veel extra werk voor bedrijven,  installateurs en cv-monteurs. De hoogste tijd om uzelf en uw personeel voor te bereiden en bij te scholen!

Een bulk werk dat al op korte termijn flink wat omzet zal betekenen voor installatiebedrijven. Met een urgentie die ook de overheid inziet en initiatieven op het gebied van scholing stimuleert met subsidie. Opleidingscentrum GOO doet mee aan het landelijke programma ‘Green deal’- met nog zes andere opleidingscentra- om vakmensen op te leiden voor deze immense taak. Kwaliteit staat bovenaan de vereisten, en scholing houdt meer in dan simpel een kunstje leren. GOO biedt samen met haar praktijkuitvoerder Aeres Tech installateurs en monteurs de gelegenheid zich te scholen voor het installeren en inregelen van warmtepompen.

Nu al een opleiding volgen!
Deze door meerdere partijen gesubsidieerde Green deal wordt 4 september officieel ondertekend in Groningen. Moet u hierop wachten? Zeker niet! Nu al kunnen technici en monteurs beginnen aan een opleiding basis- of servicemonteur warmtepompen. De monteur heeft een F-gassen diploma (BRL200) nodig wanneer men inbreekt op het warmtepompsysteem. De onderneming/werkgever moet beschikken over een BRL-100 accreditatie. Geen tijd te verliezen!

GO  ͦ verzorgt meerdere opleidingen:

Opleidingscentrum GOO  heeft zijn praktijkruimtes ingericht met in totaal negen warmtepompen: opleiden kan nu dus al. 27 september is de officiële opening van de warmtepompenpraktijkruimte; een dag bij GOO die volledig in het teken staat van de warmtepomp.

 Waarom opleiden bij Opleidingscentrum GOo?
Volgens trainer en accountmanager Roelof Robbertsen heeft GOo alles in huis om een passende opleiding te bieden: “Onze trainers komen allemaal uit de praktijk en hebben jaren ervaring. We werken met vaste trainers die lesbevoegd zijn en didactisch hun mannetje staan. Hiermee bieden we een hoge mate van kwaliteit en vakkennis die we met veel plezier doorgeven aan onze deelnemers”

Gratis Evenement I Dag van de Warmtepomp I 27 september I Diederik Samsom
Kom 27 september naar de Dag van de warmtepomp in Ede en steek meer op over deze duurzame techniek. Tijdens het evenement komen bezoekers alles te weten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen. Een échte aanrader voor iedereen die maar iets met warmtepompen van doen heeft! Hoofdspreker is Diederik Samsom, onderhandelaar van het klimaatakkoord geeft zijn visie over duurzame energie en de warmtepomp.

Meteen beginnen? Meld u aan op: www.opleidingscentrum-go.nl.