Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Op 24 mei 2014 is de Dag van de Bouw! Dit jaar zijn er 165 bouwprojecten die opengesteld worden op de Dag van de Bouw. Zowel grote en kleine projecten, zowel woningbouw als infrastructuur.

De bouwsector is trots dat in deze lastige tijd toch weer een aantal prachtige projecten getoond kan worden.

De bouwers laten zich met deze bijzondere spraakmakende projecten van een veelzijdige kant zien. Bij de meeste projecten wordt een rondleiding gegeven door projectleiders en andere mensen die bij de bouw zijn betrokken. Kijk op www.dagvandebouw.nl voor een project bij jou in de buurt.

In alle vijf regio’s van Bouwend Nederland wordt op een passende wijze een aftrap gehouden. Zo zal gedeputeerde Sietske Poepjes de Haak om Leeuwarden bezoeken voor regio Noord. In regio Oost is er een aftrap bij activiteitencentrum Vroomshoop van Bramer Beheer en Exploitatie Maatschappij. Het Timmerhuis van Heijmans vormt de aftrap voor regio Randstad Zuid en zal worden bezocht door Maxime Verhagen. Eerder die dag is Maxime Verhagen ook bij de landelijke opening in regio Zuid bij zorgcomplex SVRZ van Aannemersbedrijf Fraanje. In regio Randstad Noord worden er twee aftrappen gehouden, één in bedrijfspand ECS Livestock van Bouwbedrijf Ted Groot BV en één bij Archeologisch Informatie Centrum van aannemingsmaatschappij Hegeman B.V.