Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 118 seconden

Op 5 oktober a.s. vindt in de Woonindustrie Nieuwegein Building G100 Event plaats. Bij dit tweejaarlijkse event over gebouwautomatisering en smart buildings staat de eindgebruiker centraal. Meer dan 40 partners/exposanten tonen hun innovaties op het gebied van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Bezoekers stellen zelf hun programma samen. Ze kunnen kiezen uit meer dan 25 lezingen. Het concept van dit event is bedacht dóór en bestemd vóór eindgebruikers. Alles draait erom dat zij antwoord krijgen op al hun vragen over GBS. De presentaties vinden plaats in een kleine setting van maximaal 10 personen om de interactie tussen vraag en aanbod te stimuleren.

Centrale thema
Het centrale thema voor Building G100 Event 2017 is ‘Het GBS van morgen – de weg naar functionaliteit en flexibiliteit’. Bezoekers krijgen te horen hoe de toekomst van gebouwautomatisering eruit ziet, waar ze rekening mee moeten houden en waar fabrikanten/leveranciers mee bezig zijn.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn:
-Big Data (Data omzetten naar bruikbare info voor rapportages)
-Energiemanagement (Integratie van energiemonitoring en duurzaamheidsaspecten die met het GBS te beheren zijn)
-Systeemintegratie (Open en leveranciersonafhankelijk)
-Smart Buildings (Technologische ontwikkelingen – IoT, veiligheid)
-Beheer / regieorganisatie – Bekijken het interview  met Floor van der Feltz

Het programma van Building G100 Event 2017 is hier te vinden. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden voor een presentatie en kunnen bij alle sessies aanschuiven.

Smart Buildings, Smart Working
Gelijktijdig vindt in de Woonindustrie ook de bijeenkomst ‘Smart Buildings, Smart Working’ plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door CREME Nederland, het eindgebruikersplatform voor personen die verantwoordelijk zijn voor huisvesting/vastgoed. Er zijn twee identieke sessies. De eerste begint om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. Bewust is gekozen voor deze opzet om de interactie met de groep te stimuleren. De sprekers zijn:

– Sara Veldhuizen, business development manager, OVG
– Niels Jacobs, managing director, Skopei
– Moderator: Marianne Herbert, innovatie-expert, CGI

Vooraf aanmelden
Eindgebruikers krijgen gratis toegang tot Building G100 Event. Iedereen dient zich vooraf aan te melden op www.buildingG100Event.nl. Parkeren is gratis, voor eten wordt gezorgd. Het event begint om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

De Building G100 is een onafhankelijk eindgebruikersplatform met ruim 120 leden die zich bezighouden met het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Deze personen geven over het algemeen leiding aan de afdelingen facilitaire/technische dienst en zijn o.a. werkzaam bij banken, verzekeraars, zorginstellingen, ziekenhuizen, industriële bedrijven, hogescholen en universiteiten.