Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

Twinsafe_IMG_Combi_10x10Met het Twinsafe rookgasafvoersysteem van Burgerhout realiseert u een gecombineerde luchttoevoer- en rookgasafvoersysteem in één. Een doordacht systeem waarbij rookgassen bij eventuele lekkage niet in de woning kunnen komen.
Tijdens het plaatsen van een nieuwe cv-ketel is een veilig rookgasafvoersysteem essentieel. In veel gevallen wordt gekozen voor een parallel rookgasafvoersysteem. Maar steeds vaker kiezen opdrachtgevers, adviseurs en installateurs voor Twinsafe het concentrische rookgasafvoersysteem van Burgerhout en dat is heel logisch. Het voorname verschil tussen parallelle en concentrische afvoeren is dat laatstgenoemde een pijp-in-pijp-constructie is, die een integraal veiligheidsvangnet vormt. Dit komt ook naar voren in de aanbevelingspunten uit het onderzoeksrapport van de onderzoeksraad voor veiligheid. Het concentrische systeem van Burgerhout is zo ontworpen dat bij eventuele rookgaslekkage de rookgassen alleen naar buiten of naar de cv-ketel kan stromen, die hierdoor direct op storing springt. De kans op koolmonoxidevergiftiging wordt hiermee verkleind.

Win-Win
Het concentrische rookgasafvoersysteem vormt esthetisch een mooi geheel met bestaande en nieuwe cv-ketels. De constructie neemt minder ruimte in beslag, is sneller te monteren en heeft de helft minder beugels nodig dan een parallel systeem. Het imago dat het te duur is blijkt niet juist. Voor de installateur maar ook voor de eindgebruiker is het concentrische systeem van Burgerhout de meest veilige en kostenefficiënte keuze.

Bezoek: www.burgerhout.nl  voor meer informatie.