Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Wolf Energiesystemen introduceert een verdere uitbreiding van het ruime assortiment HR-wtw-units, namelijk de CRL-serie. De CRL is een compacte warmteterugwin-unit met HR-warmtewiel met een rendement tot meer dan 80%, rendementsklasse H1. De CRL-serie is leverbaar met 4800 en 6200m3/h en is verkrijgbaar voor binnen- en buitenopstelling. De binnenopstelling is deelbaar uitgevoerd, zodat bij renovatieprojecten de delen door een deur naar binnen kunnen worden gebracht.

 

Een zeer aantrekkelijke TotalCostofOwnership (TCO) wordt bereikt door een lage luchtsnelheid van maximaal 1,8m/s (snelheidsklasse V2). De EC-ventilatoren voldoen aan elektrische vermogensklasse P1. Daarmee voldoet de serie ruimschoots aan de eisen voor de Energie-Investeringsaftrek 2014.

 

De CRL-serie is stekkerklaar en ontworpen conform de hoogst mogelijke hygiëne-eisen. De regeling kan voorzien worden van een communicatie module voorBACnet, ModBus, Lonworks of een Ethernetmodule (webserver), voor bediening van de unit via PC of internet. De CRL kan uitgebreid worden met een module voor een verwarmings- en koelerbatterij met druppelafscheider en condensaatlekbak.

Voor meer informatie: www.wolf-energiesystemen.nl