Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

HVAC FXE-PHVentilatorconvectoren en plafondunits zijn de meest gangbare systemen om het binnenklimaat in kantoren te conditioneren. HVAC Nederland komt met een nieuw concept waarin zij een plafondunit en ventilatorconvector met elkaar combineert tot één verbeterd systeem. Het resultaat is één optimale unit: model FXE-PH.

Het comfort van de gebruiker/bezoeker staat bij dit systeem centraal. Het comfort in de leefzone door dit systeem scoort beter dan bij conventionele systemen. De winst hierin wordt voornamelijk behaald in temperatuur, RV, verse lucht, geluid en montagegemak. Het systeem is energiezuinig door toepassing van EC-ventilatoren. Daarnaast wordt er ruimte bespaard.

De FXE-PH is kan opereren op verschillende standen: alleen ventileren, ventilatie, koeling en of verwarmen. Doordat het rooster al in de unit is ingebouwd, zijn er geen aparte roosters nodig. Geschikt voor wand- en plafondmontage, diversen uitvoeringen leverbaar. Het systeem is eenvoudig te combineren met een HVAC warmtepomp.

De installatiekosten van FXE-PH zijn lager omdat er nu maar één unit nodig is in plaats van twee. De plafondventilatorconvector kan eenvoudig worden toegepast binnen kantoren en bedrijven.

Voor meer informatie: www.hvac.nl