Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

Comap, gespecialiseerd in verwarming, sanitair en airconditioning, opent op 1 januari a.s. een verkoopkantoor in Amsterdam. Het nieuwe filiaal zal zich focussen op de verkoop van de radiatorkranen, vloerverwarmingsoplossingen, meerlaagse buizen en aansluitkoppelingen. Deze zullen alle beschikbaar zijn bij Nederlandse groothandels. Het Nederlandse salesteam zal technisch worden ondersteund door het kantoor van Comap in Dworp (Brussel).

VSK beurs
De VSK-beurs in februari a.s. is voor Comap het moment om de vernieuwde aanpak voor de Nederlandse markt te verduidelijken. De nieuwigheden in radiatorappendages en aansluitkoppelingen worden daar gepresenteerd. Zo zal de bezoeker op een testbank de voordelen van de automatische thermostatische afsluiters van Comap kunnen testen.

De producten van Comap worden alle ontworpen en geproduceerd in de Europese fabrieken van Comap en omvatten onder meer de Senso thermostaatkop en het gamma SkinPress-aansluitkoppelingen voor meerlaagse buizen.

De Senso thermostaatkop heeft ventilatiegleuven waardoor deze snel kan reageren op de veranderende omgevingstemperatuur. Dankzij 16 verschillende kleurkits kan hij aangepast worden aan elk interieur.

Het programma meerlagenbuizen en aansluitkoppelingen van Comap is geschikt voor verwarmings- en sanitaire toepassingen en combineert de voordelen van metaal met die van kunststofoplossingen.

Commercieel directeur

Chris Hartenberg (48 jaar) is aangetrokken als commercieel directeur van de Nederlandse vestiging. Hij haalde een MBA Strategisch management en begon zijn loopbaan in 1993 als commercieel en technisch adviseur bij Primix B.V., een fabrikant van pompen en statische mengers voor de chemische-, petrochemische- en voedingsmiddelenindustrie. In 1998 maakte hij de overstap naar kabelproducent Draka Kabel B.V., eerst als district manager, daarna als key account manager en ten slotte als sales manager. Sinds 2011 werkte Hartenberg bij de Nederlandse vestiging van pompfabrikant Wilo. Hij startte daar in de functie van business unit manager building services en was later actief in de functie van commercieel directeur.