Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

cen-g-hvac-gmw83drp_1050x850De nieuwe modellen van Vaisala’s GMW80 CARBOCAP® kooldioxide, temperatuur en vochtigheid meetapparatuur vormen een uitstekende aanvulling van het huidige GMW80 assortiment, en spelen in op de klantenwensen bij standaard-vraaggestuurde ventilatie en voor ruimtes die 24/7 in gebruik zijn. Deze zenders worden door gebouwautomatisering- en integrator bedrijven ingezet om het rendement van verwarming, ventilatie en airconditioning te verbeteren op een breed scala aan locaties, zoals kantoren, ziekenhuizen en fabrieken.

De GMW83 modellen zijn speciaal ontworpen voor ruimtes met vraaggestuurde ventilatie. De zes nieuwe GMW83 product versies zijn beschikbaar met of zonder vochtmeting, en met de volgende opties; display, CO2 LED-indicator lichten, en temperatuur setpoint.

Eenvoudige installatie en lage onderhoudskosten

Dankzij de subtiele vormgeving en kenmerken van de GMW80 serie, is de installatie en ingebruikname een kinderspel. De zenders zijn direct klaar voor gebruik en tonen de juiste CO2-metingen zonder aanpassingsperiode meteen na de twee minuten durende installatie. Vaisala heeft de sensor zodanig ontworpen dat onderhoud geminimaliseerd wordt, waardoor de totale kosten verder omlaag gaan. Deze lage levenscycluskosten worden bereikt dankzij de tweede generatie CARBOCAP® technologie en de nieuwste Microglow technologie.

Meer informatie kunt u hier vinden

[related_post themes=”text”]