Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Wilo brengt een nieuwe generatie circulatiepompen voor eengezinswoningen en kleine appartementen op de markt. Het betreft verbeteringen aan de serie Wilo-Yonos PICO. De techniek van deze pompen is uitgebreid met nieuwe functies.

Net als bij de voorganger is de hoogrendement EC-motortechnologie gecombineerd met de mogelijkheid om de pomp in te stellen met een precisie van 0,1 m. Daarnaast is het daadwerkelijke stroomverbruik voortdurend inzichtelijk op het led display.

Nieuwe groene-knop-technologie
Naast de verbeterde efficiëntie speelt ook de gebruiksvriendelijkheid een rol met een eenvoudige installatie, instelling, bedrijf en onderhoud. Klanten worden tijdens de installatie bij elke stap begeleid door middel van de groene-knop-technologie en nieuwe, aangepaste menusymbolen.

De nieuwe comfortfuncties moeten het voor de installateur nog eenvoudiger maken om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Zo is de pomp uitgevoerd met handmatige herstart en een constant-toerental-modus.

Compacte constructie
Ook de compacte constructie is geoptimaliseerd. Zo is de pomp aan de voorzijde via schroeven toegankelijk om het onderhoud aan de pomp verder te vereenvoudigen.