Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

De inschrijving voor het Carrier trainingsprogramma 2017-2018 is gestart. In deze trainingen komen de vele facetten van de huidige Carrier-apparatuur, -systemen, -regelingen en wet- en regelgevingen aan de orde. Naast een theoriegedeelte worden de trainingen, waar mogelijk, uitgevoerd met behulp van praktijkopstellingen. Nieuw dit cursusjaar is dat alle trainingen ook op locatie kunnen worden gegeven.

Om aan de huidige klimaatdoelstellingen te voldoen, zal steeds vaker gebruik worden gemaakt van warmtepompen. Het toepassen van een warmtepomp is rendabel als deze op de juiste manier wordt ingezet. Om u hierbij behulpzaam te zijn, bestaat het nieuwe trainingsprogramma uit de al bekende training Toepassing water/water warmtepompen en bodemsystemen (WKO) en de nieuwe training Toepassing lucht/water warmtepompen.

Verder heeft Carrier haar Prodialog training uitgebreid met een module over de nieuwe Touch Pilot regelaars en is de training Regeltechniek en Monitoring aan het programma toegevoegd. De training Total Cost of Ownership & koelmachineselectie is als vanouds in het programma opgenomen.

Carrier committeert zich aan het milieu en neemt daar ook haar verantwoordelijkheid in. Tijdens de cursussen wordt dan ook ingegaan op de mogelijkheden om de gebruiker energiezuinige oplossingen te bieden. Ecodesign is daar een onderdeel van.

Via de website www.carrier.nl/trainingen kunt u zich inschrijven voor de trainingen.