Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

TECEprofiel met vuurBij een test door het keuringsinstituut MPA te Braunschweig (Duitsland) is gebleken dat met het TECEprofil voorwandsysteem van de Duitse fabrikant TECE, een goede beveiliging tegen brand, eenvoudig en voordelig is te realiseren. Scheidings- en voorwanden met ingebouwd sanitair, opgebouwd met componenten van TECEprofil, zijn statisch gekeurd en kunnen afhankelijk van het type opbouw voldoen aan brandweerstandsklasse F30 tot F120. De wanden dienen conform de eisen op eenvoudige wijze te worden opgevuld met brandwerende wol.

Geluid is een essentieel aspect dat het woongenoegen kan bederven. Daarom heeft TECE geluidsmetingen laten uitvoeren door het Fraunhofer-instituut voor bouwfysica. Het bleek dat TECEprofil  geluidsisolerende eigenschappen heeft. Deze voldoen ruimschoots aan de hoge eisen van DIN 4109 en VDI 4100.

De TECEprofil voorwand is met slechts drie basiselementen snel, schoon en zonder speciaal gereedschap te installeren. Hoeken, nissen en uitsparingen voor het plaatsen van spiegels, legplanken of inbouwkasten zijn eenvoudig te maken. Inbouwreservoirs voor wc’s en inbouwframes voor urinoirs, wastafels en bidets zijn snel te integreren. Met TECEprofil kan een complete badkamer al na één werkdag worden betegeld. Metselen en pleisteren is niet nodig, lastige droogtijden zijn niet van toepassing.

Het assortiment is overzichtelijk en daardoor eenvoudig op voorraad te houden. Door losse eenheden in de werkplaats als prefab te maken, kunnen met TECEprofil ook grotere projecten snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Voor meer infomatie: www.tece-nederland.nl