Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 44 seconden

Onlangs ondertekenden Theo Daanen, algemeen directeur van Sortimo Nederland, en Erik van Engelen, directeur van Uneto-VNI, een samenwerkingsovereenkomst. Daarmee werd het officiële startschot gegeven van een nauw partnership tussen beide partijen. Voortaan genieten de leden van ondernemersorganisatie Uneto-VNI een forse korting wanneer ze de inrichting van hun bedrijfswagen aanschaffen via Sortimo, specialist in de inbouw op maat van bedrijfswageninrichtingen.

Blij
Uneto-VNI, ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, gaat prat op de kwaliteit, service en het vakmanschap die haar leden dagelijks leveren. De organisatie is dan ook erg blij met de deal; voortaan kunnen de aangesloten leden immers beroep doen op een professionele bedrijfswageninrichter én tegelijk kosten besparen.

Robuust
Een bedrijfswageninrichting van Sortimo bestaat uit robuuste, duurzame materialen. De kwaliteit ervan wordt regelmatig in crash- en kwaliteitscontroles getest en door onafhankelijke experts gecertificeerd. Een lange levensduur is gegarandeerd, ook bij veeleisende gebruiksomstandigheden, aldus de fabrikant.