Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

Bauhaus Nederland is gestart met de bouw van een vestiging in Venlo. Het bouwcentrum wordt de derde locatie in Nederland van het internationale concern. De opening staat gepland voor tweede helft 2018. De vestiging in Venlo zal op een oppervlak van ruim 18.000 m2 een assortiment aanbieden van bouwmaterialen en ijzerwaren tot parket, sanitair en tuinmaterialen. Het aanbod is niet alleen bedoeld voor de klussende particulier maar ook voor de vakman.

Directeur Herwin Oost van Bauhaus Nederland: ”We kiezen bewust voor een andere benadering dan de bestaande bouwmarkten: met meer kennis op de vloer en goede service. Daarom werken we met vakmensen in de vestiging en met samen met lokale installateurs bij de klant thuis. Daarbij staan wij garant voor het geleverde werk. De vakman in het bijzonder zal het gemak ervaren van de Drive-In, waardoor de klant gewoon met auto en aanhanger naar binnen rijdt en de materialen vanaf het schap inlaadt.” 

Bauhaus is actief in 19 landen in Europa. Bauhaus Nederland heeft de ambitie om zo snel mogelijk landelijke dekking te realiseren met circa vijftien vestigingen.