Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Met de nieuwste MEPcontent App ‘Mitsubishi Electric System Designer’ voor Revit en AutoCAD kunnen MEP engineers, ontwerpers en modelleurs Mitsubishi Electric klimaatsystemen vinden, selecteren en configureren binnen een BIM-project. Eenmaal geplaatst in uw model kunnen product specifieke gegevens zoals gelokaliseerde artikelnummers, GTIN of URL’s worden gedeeld met inkoop- of management stakeholders. Bestellen kan direct vanuit het BIM-project via een actuele materiaallijst.

De volgende productreeksen zijn momenteel beschikbaar in de App: Mitsubishi Electric City Multi, Mitsubishi Electric Ecodan, Mitsubishi Electric E-serie, Mitsubishi Electric Lossnay en Mitsubishi Electric Mr. Slim. Deze App wordt voortdurend onderhouden en bijgewerkt, niet alleen met de nieuwste productinformatie, maar ook met nieuwe functionaliteit om  meer snelheid te bieden in het ontwerpen van W-installaties. In de komende maanden wordt de App geüpdatet met functionaliteit om leidingen te tekenen en fittingen te plaatsen met de juiste afmetingen, om zo units aan te sluiten.

De MEPcontent Mitsubishi Electric System Designer App voor Revit en AutoCAD kan gratis worden gedownload op de MEPcontent store. Het downloaden en installeren van de App duurt minder dan 2 minuten en er zijn geen administratieve rechten vereist.