Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

MAGNA 3 DN32Grundfos heeft als nieuwe fabrikant op MEPcontent haar producten gepubliceerd. Circulatiepompen uit verschillende series zijn nu voor elke MEP-engineer beschikbaar op MEPcontent.
Grundfos, een van oorsprong Deens bedrijf, produceert meer dan 16 miljoen pompunits per jaar en is op dit moment vertegenwoordigd in 55 landen. Een aantal van hun meest gebruikte pompen staat sinds kort op MEPcontent.eu. Er zijn 18 Revit Families beschikbaar, die onderverdeeld zijn in vele types. Totaal staan er ruim 420 types beschikbaar, verdeeld over de volgende series: MAGNA1, MAGNA3, TPE2, TPE2D, TPE3 en TPE3D.

Het toevoegen van een bekend merk als Grundfos is een bewijs dat MEPcontent.eu Europa-breed wordt opgemerkt als BIM content portal voor MEP. Grundfos onderkent de behoefte en wens van de installateur steeds meer in BIM en Revit te kunnen engineeren. Daarom heeft Grundfos gekozen voor de standaard die aansluit bij de wensen van Grundfos en haar gebruikers. Het plaatsen van een eerste serie pompen is de aanloop naar meer Grundfos content die in de loop van dit jaar op MEPcontent geplaatst gaat worden.

Justin Nijssen, Sales Engineer bij Grundfos en aanspreekpunt voor dit project, vertelt over het belang van MEPcontent voor Grundfos: “MEPcontent maakt het mogelijk om onze producten uniform aan te bieden op een centrale database waar iedere engineer gratis gebruik van kan maken. Gebruikers krijgen op die manier toegang tot onze meest innovatieve circulatie- en transportpompen die beschikbaar zijn voor gebruik in Revit en AutoCAD.”

Voor meer informatie: www.stabiplan.nl