Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Na een tour door verschillende Europese landen stopt de Belimo Roadshowtruck van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 januari bij het ROVC TechCenter in Ede. ROVC is marktleider op het gebied van technische opleidingen.

In de Belimo roadshowtruck (real life demoruimte van maar liefst ~35 m²) en in het ROVC TechCenter zullen wij onze laatste innovatieve toepassingen tonen m.b.t. onder andere energie-efficiëntie in combinatie met een gezond binnenklimaat.

U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken en aan te sluiten bij een rondleiding door het vakcentrum binnenklimaattechniek. Ook kunt u de experience box voor een gezond binnenklimaat beleven, hands-on trainingen volgen en onder het genot van een lunch- of dinerbuffet nog meer verrassingen ervaren die we voor u hebben opgezet. Al met al een inspirerende omgeving die bol staat van efficiënt en zeer effectief leren binnen de klimaattechniek met daarin state-of-the-art technology.

Meldt u aan op: www.belimo.nl/roadshow.

Uw gezondheid is erg belangrijk voor ons. Daarom hebben we in de Roadshowtruck een ventilatiesysteem geïnstalleerd dat 600 m³ verse lucht per uur levert.

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen.

Vriendelijke groeten,
Team Belimo NL