Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Brink-nieuwe-pandMultinational Brink Climate Systems heeft eind juli haar duurzame, hypermoderne, nieuwe bedrijfspand betrokken. De productie was in mei al overgegaan. De megaverhuizing is hiermee afgerond. Het nieuwe pand met zijn opvallende, fraaie houten gevelbekleding staat op een zichtlocatie aan de A28 in Staphorst, waar het al van veraf te zien is.

De rechthoekige, uitstekende gevel van het kantoorgebouw van Brink Climate Systems is zonder meer fraai van karakter. Dit stoere gedeelte is bekleed met duurzaam larikshout. De frêle raamkozijnen zijn vervaardigd van aluminium en bevatten hoogrendementsglas.

Aan de binnenzijde komt de expertise van Brink tot uitdrukking. Zo is het pand voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van o.a. luchtverwarming, koeling, balansventilatie en warmte- en koudeopslag. Het Air Experience Center heeft een centrale plek in het pand, zodat bezoekers kunnen ervaren hoe schone lucht, comfort en duurzaamheid samen kunnen gaan. Iedereen kan in de toekomst middels proefjes ervaren wat lucht met en voor je doet.

Het complex is 14.500 vierkante meter groot en huisvest ongeveer 160 mensen. Zij doen hun werk in de productiehal, de Research & Development afdeling, het magazijn, de expeditie en het kantoorgedeelte. Iedereen is enthousiast over de nieuwe huisvesting. Eerder waren de activiteiten van Brink verspreid over drie locaties op bedrijventerrein De Baarge in Staphorst.

Brink levert systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van woningen en kleine utiliteit.

Voor meer informatie: www.brinkclimatesystems.nl