Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 73 seconden

Medio volgend jaar zullen Sortimo Nederland en het service center van het bedrijf gezamenlijk een nieuw pand betrekken in Moordrecht (Gouda). Onlangs ging hiervoor de eerste paal in de grond. In het pand komen onder meer een grote assemblage- en montage-afdeling en een ruim bemeten showroom. Sortimo is gespecialiseerd in op maat gefabriceerde bedrijfswageninrichtingen.

Algemeen directeur Theo Daanen over de nieuwbouw: “Dit is een belangrijke volgende fase voor ons bedrijf, dat de voorbije jaren een gestage groei kende. Nu zijn onze beide bedrijven nog op twee verschillende locaties in Bergambacht gevestigd. Dat is geen ideale situatie, en bovendien barsten beide vestigingen stilaan uit hun voegen. In het nieuwe bedrijfspand zullen we meer ruimte hebben om onze activiteiten verder te ontplooien.”

Ter gelegenheid van de officiële start van de bouw onthulden Ruud de Hoop en Lars Hendrikx, respectievelijk commercieel directeur en sales manager van Sortimo Nederland, een reusachtige visual van het gebouw. Dat beeld is te zien vanaf de A12 snelweg, en staat op het terrein waar de nieuwe vestiging zal verrijzen.

“Het wordt een modern pand, helemaal klaar voor de toekomst en een basis voor het afleveren van de kwaliteit die Sortimo typeert”, vertelt Ruud de Hoop. “Er komt onder meer een grote assemblage- en montage-afdeling, een ruim bemeten showroom en we voorzien meer dan honderd parkeerplaatsen. Niet alleen zullen onze medewerkers er in alle comfort en efficiëntie aan de slag kunnen, ook onze bezoekers zullen er zich bijzonder welkom weten.”