Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

De herfst van 2017 wordt een seizoen met badkamers vol kleuren, natuurlijke materialen en een uitgebreid gamma aan accessoires, wat samen gegarandeerd welzijn en optimale functionaliteit biedt. De accessoires en armaturen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een coherent geheel met luxueuze afwerking. Niet alleen de esthetische kant is belangrijk. Dagelijks onderzoeken de grote merken uit de sector de kranen en het water dat eruit komt, om een optimale veiligheid te kunnen garanderen. De controle van het waterdebiet is een essentieel aspect binnen de huidige en toekomstige huishoudens. Daarnaast maken vandaag de dag het Scandinavische design en de Italiaanse stijl hun grote herintrede in onze interieurdecoratie. In de hedendaagse badkamers komt dat tot uiting in de zuivere en elegante stijl van de meubelcollecties. In een rapportage van FACQ, een specialistenmerk in de wereld van het sanitair, worden de drie belangrijkste trends in een notendop omschreven.

Accessoires en kleuren
Trend 1: Accessoires en kleuren voor perfecte harmonie. Voorbeelden: De nieuwe kranenserie Plan S van Keuco met talrijke bijhorende accessoires of de nieuwe staande badkraan Edition 400 van Keuco.

Intelligente badkamer
Trend 2: De intelligente badkamer, voor optimale veiligheid. Voorbeelden: De watersensoren GROHE Sense en GROHE Sense Guard en hun app GROHE Ondus of de Lyric W1 Wi-Fi van Honeywell, een lek- en vorstdetectorl.

Design
Trend 3: Zuivere badkamers met perfect design. Voorbeelden: Een douchebak in origineel design met ViPrint van Villeroy & Boch of Léo van Inda, de perfecte synthese tussen Italiaanse design, functionaliteit en budget  en een badkamer in Scandinavisch design met Mya van Burgba.