Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Automatiseringssystemen voor technische installaties in gebouwen worden steeds meer communicatie hubs die veel data verwerken. Daarom introduceert Kieback&Peter als aanvulling op het DDC4000 assortiment, de automatiseringsstations DDC4002e, DDC4200e en DDC4400e. Deze zijn uitgerust met de snelle ARM 800 MHz centrale verwerkingseenheid. Daarnaast is het intern geheugen aanzienlijk vergroot. Onafhankelijk van de locatie kan het totale automatiseringssysteem ter plaatse, maar ook op afstand worden bediend, bijvoorbeeld met smartphones en tablets of externe pc’s met een web browser. Het bedienconcept is transparant en intuïtief, zodat de bediening snel wordt geleerd en altijd optimaal is.

De DDC4000 centrales zijn nativ BACnet® en ook leverbaar in LON® (DDC4200-L). Daardoor zijn deze centrales open voor onafhankelijke bovenliggende systemen en creëren ze met de busmodulen nieuwe mogelijkheden. Een ethernet-interface voor dataverkeer via TCP/IP maakt Plug & Play-oplossingen in nieuwe en bestaande netwerken mogelijk.

De regelsoftware is standaard geïntegreerd. Met behulp van parametreerbare objecten kunnen uiteenlopende regel- en besturingsfuncties worden gecreëerd. De taken kunnen online worden geactiveerd en van parameters worden voorzien. De software stuurt ook modems aan, zoals DSL-routers en ondersteunt de verzending van faxen, SMS en e-mails.

De automatiseringsstations DDC4002e, DDC4200e en DDC4400e zijn BTL-gecertificeerd als BACnet Building Controller (B-BC) conform testplan 12. Tevens hebben zij het AMEV-certificaat AS-B (automatiseringsstation met geavanceerde uitrusting). De nieuwe DDC-centrales zijn al leverbaar.

DDC4000_Serie_Sprachversion

[related_post themes=”text”]