Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), biedt nieuwe motoren van DeWalt aan die stiller werken, betrouwbaarder zijn en een accu hebben die langer meegaat.
De DeWalt DCD990M2 is een compacte schroef/boormachine zonder koolborstels die de voordelen van zijn borstelloze motor combineert met een volledig metalen overbrenging met twee snelheden, een ingebouwde LED-werklamp en de 18V-XR-Li-ion-accutechnologie van DeWalt met een hoge capaciteit. De DCK255-kit bestaat uit twee 18 V Li-ion-accu’s, een borstelloze combi-boorhamer, een borstelloze slagschroefmachineeen acculader en een koffer. Ideaal voor zware toepassingen.
Naast de borstelloze reeks biedt RS nu ook het DeWalt XR® slimme accusysteem met Tool Connect™ aan voor vele acculaadfuncties via Bluetooth®.
Een andere innovatie, een draadloos oplaadsysteem, zorgt ervoor dat het accugereedshap langer te gebruiken is zonder dat er een tweede accu nodig is. Verkrijgbaar voor accugereedschap van Bosch, Makita en DeWalt.
RS breidt niet alleen het assortiment accugereedschap uit, maar helpt zijn klanten ook bij het kiezen van het juiste gereedschap. Online video’s, eenvoudig toegankelijk vanaf de productpagina, geven de klant een beknopt overzicht alle van toepassingen en voordelen.

Voor meer informatie: www.nl.rs-online.com