Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 142 seconden

honeywel-appHoneywell introduceert een zelf-monitorend beveiligingssysteem. Het is een uitbreiding op de productlijn, bestaande uit evohome slimme zoneregeling (evohome Wi-Fi) en de Round Connected-thermostaat. Bedienen kan met smartphone en tablet via één app. De gebruiker blijft zo op de hoogte van de status van het huis, waar hij ook is. Hij ontvangt een notificatie via sms of e-mail wanneer er thuis een alarm afgaat. Indien er een camera in het systeem is opgenomen, worden snapshots via de app ontvangen. Gebruikers kunnen op elk moment zelf snapshots maken van de situatie in huis. Wanneer ook een slimme zoneregeling geïnstalleerd is, kan de verwarming naar een energiebesparende temperatuur worden geregeld wanneer de beveiliging wordt ingeschakeld.

De beveiliging biedt diverse draadloze componenten die huiseigenaren kunnen verbinden met de draadloze hub (met of zonder GPRS), waaronder een huisdierimmune bewegingssensor, deur/raamsensor, op afstand bedienbare sleutelhanger (key fob), bewegingssensor met kleurencamera, contactloze tag-lezer met ingebouwde sirene, rookmelder, koolmonoxidedetector en een sirene. Installateurs kunnen tot 32 componenten aan de hub koppelen. Elke accessoire van evohome beveiliging werkt op batterijen, ook de bewegingssensor met camera waardoor deze overal eenvoudig is te installeren. Er is ook een evohome beveiliging-hub met GPRS, zodat het systeem alarmmeldingen en foto’s blijft sturen bij het wegvallen van de internetverbinding. De componenten van evohome beveiliging zijn schroefvrij te bevestigen en dus overal te monteren en communiceren met de hub via de betrouwbare draadloze 868 MHz-frequentie. Het speciaal ontworpen Honeywell-tweeweg radiotransmissie met adaptieve radiostoring detector zorgt voor een robuuste en betrouwbare communicatie.

De beveiliging is te installeren en bedienen met behulp van de handleiding en stapsgewijze videotutorials. De productlijn bevat drie kant-en-klare kits waarmee beveiliging makkelijk te beheren zijn.

–              HS911S: een slim, draadloos alarmsysteem dat bestaat uit een hub, huisdierimmune bewegingssensor, deur/raamsensor en op afstand bedienbare sleutelhanger (key fob). Geschikt voor bijvoorbeeld appartementen.

–              HS912S: hub, huisdierimmune bewegingssensor met kleurencamera, twee deur/raamsensoren en contactloze tag-lezer met ingebouwde sirene inclusief twee tags. Geschikt om op elk moment van de dag te zien wat er in de woning gebeurt.

–              HS922GPRS: hub met GPRS, huisdierimmune bewegingssensor, deur/raamsensor en contactloze tag-lezer met ingebouwde sirene inclusief twee tags. Geschikt voor woningen waar de internetverbinding minder betrouwbaar is.

Alle kits werken met IP-verbinding; de HS922GPRS-kit biedt bovendien GPRS en is daarom geschikt voor een omgeving met onbetrouwbare internetverbinding.

Met de TCC-app is ook evohome Wi-Fi of de Round Connected-thermostaat van Honeywell te bedienen. Dat maakt het mogelijk om de temperatuur in huis automatisch te verlagen naar een energiebesparingsstand wanneer de beveiliging wordt ingeschakeld. evohome Wi-Fi laat huiseigenaren hun verwarming in maximaal twaalf kamers of zones afzonderlijk regelen. Met evohome Wi-Fi kan een gemiddeld huishouden jaarlijks tot gemiddeld 37 procent besparen op gasverbruik (bron: Milieu Centraal). Met de Round Connected thermostaat bespaart een gemiddeld huishouden tot gemiddeld 22 procent op gasverbruik per jaar (bron: Milieu Centraal).

[related_post themes=”text”]