Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

FLIR Systems introduceert FLIR InSite™: een mobiele app en portal voor het centraal structureren van klantgegevens en gegevens van thermische inspecties. Via de app zijn deze gegevens te openen, beheren en delen. Met de InSite workflow management app kunnen inspectievoorbereidingen worden verkort.

De FLIR InSite-app helpt gebruikers hun werkzaamheden efficiënt plannen en voorbereiden voordat ze aan de inspectie van de dag beginnen. De app werkt naadloos samen met warmtebeeldcamera’s en apparatuur van FLIR en verzamelt alle beelden en gegevens die nodig zijn voor een inspectierapport. Voor rapportagedoeleinden geeft de app updates in real-time. Ook levert de app beelden, inspectiegegevens en rapporten via een beveiligde en persoonlijke klantenportal.

De FLIR InSite-app zit boordevol functies, waaronder een klantregister voor klantaccounts, -locaties en -bedrijfsmiddelen. Daarnaast maakt de app het eenvoudiger een optimale inspectieroute te plannen en is verbinding mogelijk met meters op basis van METERLiNK®-technologie en warmtebeeldcamera’s. Zo worden foto’s en gegevens onmiddellijk gekoppeld aan het geïnspecteerde bedrijfsmiddel.

Na de inspectie kunnen beelden, inspectiegegevens en aanbevelingen via de beveiligde FLIR InSite-klantenportaal worden gedeeld met een team, de klant of iedereen die zich op de portal heeft geabonneerd. Binnen FLIR InSite worden alle gegevens tevens gestructureerd opgeslagen voor snelle toegang tot statusberichten over alle elektrische bedrijfsmiddelen. De FLIR InSite-app is gratis te downloaden via de Apple App Store en de FLIR-website.

Ga voor meer informatie naar www.flir.com/InSite (Verenigde Staten) of www.flir.eu/InSite (wereldwijd).