Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Het aantal Warmteservice vestigingen in Nederland blijft groeien. Het Warmteservice motto “altijd dichtbij” is met de recente openingen in Gouda, Oss en Zeist nog meer van toepassing.

Warmteservice streeft naar een reistijd van maximaal 20 minuten om bij een vestiging te zijn. Vanwege deze ambitie zijn het afgelopen jaar maar liefst zes vestigingen geopend.

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv-ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen.

Handige tools op warmteservice.nl
Uiteraard kunt u op warmteservice.nl ook terecht voor het bestellen van uw producten. Daarnaast heeft de website vele handige tools zoals een cv-ketelkiezer, zonnepanelen-kiezer en een cv-ketelonderdelentool. Nieuw is de laadstation keuzehulp, een tool waarmee het grote aanbod wordt getransformeerd naar laadstations die passen in uw situatie. Kijk op warmteservice.nl/laadstations

Lees er meer over op: https://blog.warmteservice.nl/altijd-dichtbij-warmteservice-blijft-groeien/