ArboTechniek heeft een app gelanceerd met daarin alle informatie over veilig en gezond werken Deze veiligheidsapp is gratis te gebruiken en wordt voortdurend geactualiseerd op basis van nieuwe ontwikkelingen in de branche en feedback van eindgebruikers. ArboTechniek is een initiatief van de sociale partners en Wij Techniek gericht op veilig en gezond werken in de technische installatie- en isolatiebranches.

De app is ontwikkeld door een ontwerpgroep bestaande uit – naast inhoudsdeskundigen en app-bouwers – een aantal vakmensen uit de techniek. Dankzij hun input is de app volledig toepasbaar voor technici die op het punt staan aan de slag te gaan in situaties die wellicht nieuw voor hen zijn. De app kan bovendien gebruikt worden in verschillende techniekopleidingen.

Bondig en overzichtelijk
In de app staat informatie over veilig en gezond werken op een bondige en overzichtelijke manier weergegeven. Deze informatie is daarnaast voorzien van stappenplannen en afbeeldingen, waardoor gebruikers niet voor verrassingen komen te staan als zij voor hen ongebruikelijke werkzaamheden gaan uitvoeren.

Gratis te downloaden
De app is gratis te gebruiken. Meer informatie over de ArboTechniek App en de app zelf is te vinden via www.arbotechniek.nl/app.