Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 70 seconden

Wouter Wijma is de nieuwe directeur van Ned Air B.V. te Kampen. De Raad van Bestuur van Centrotec heeft de heer Wijma per 1 februari 2014 benoemd tot Algemeen Directeur. Wouter  Wijma (47) heeft Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde gestudeerd en heeft uitgebreide ervaring in de luchtbehandeling, verwarming en koeling. Wouter heeft de afgelopen 20 jaar diverse (internationale) executive functies bekleed bij onder andere Imtech, Schreuder Installatie Adviseurs en Wavin.

 

“Ik verheug me erop de klanten van Ned Air te leren kennen en samen te werken aan een mooie toekomst, waarin Ned Air een aantrekkelijke werkgever is en Ned Air als kennisorganisatie haar relaties in Nederland helpt.”, aldus Wouter.

 

Met de aanstelling van Wouter Wijma bestaat het Management Team uit drie leden: Wouter Wijma, Gijsbert Verhoek (Financieel Manager) en Maarten van den Heuvel (Operations Manager). 

 

Ned Air in Kampen is een toonaangevende fabrikant van energiezuinige luchtbehandelings- en warmteterugwinsystemen. Al ruim twintig jaar levert Ned Air producten en systeemoplossingen op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie en warmteterugwinning. De producten worden met succes in de utiliteitsbouw toegepast.

Ned Air is onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Centrotec is een beursgenoteerde onderneming met vestigingen in meer dan 50 landen. Centrotec is gespecialiseerd in energiezuinige gebouwtechniek en is marktleider op het gebied van klimaattechniek. Zij werkt aan innoverende technologieën en systeemoplossingen en energiebesparende klimaatoplossingen in gebouwen.

Voor meer informatie: www.nedair.nl