Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

LG Electronics (LG) brengt de Artcool Stylist Inverter V op de markt. Het nieuwste Air Conditioning systeem (RAC) voor woningen is vormgegeven als een modern wandmeubel en heeft subtiele LED verlichting die verschillende kleuren kan aannemen. Dankzij de nieuwe 3-way Soft Airflow techniek kan de Artcool Stylist de luchtstroom gelijkmatiger verdelen door de kamer. De Artcool Stylist kan zowel koelen als verwarmen. Hij is de opvolger van de Artcool Gallery en is vanaf mei verkrijgbaar in Nederland en België.

 

Dankzij LG’s invertertechnologie werkt de Artcool Stylist vrijwel geruisloos en zeer energiezuinig (energielabel A+/A). Maar de grootste vernieuwing zit in het design. “Wij brengen met de Artcool Stylist het airconditioningdesign naar een nieuwe dimensie”, zegt Richard de Waal, divisiedirecteur voor Airconditioning & Energy Solutions bij LG Electronics Benelux. “Waar in het verleden een airconditioningsysteem afbreuk kon doen aan het interieur, voegt de Artcool Stylist juist wat toe. De Artcool Stylist is slechts 12 centimeter diep en consumenten kunnen zelf de kleur van de LED verlichting aanpassen. Het subtiele design past zowel binnen een minimalistisch, modern of zelfs klassieke inrichting.”

De Artcool Stylist wordt geleverd met een stijlvolle afstandsbediening, waarmee de gebruiker de kleuren en scherpte van de LED-verlichting kan instellen. Daarnaast toont het touch screen op de afstandsbediening informatie, zoals de operating mode, temperatuur en tijd.

Voor meer informatie: www.lgklimaat.nl