Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Euro-Index afperskofferEuro-Index heeft speciaal voor VIAG toepassingen een accessoire-set ontwikkeld voor sterkte- en dichtheidsbeproeving van LD- en HD-gasleidingen. De ‘Afperskoffer dienstleidingen’ bestaat uit een bijzonder stevige, stof- en spatwaterdichte kunststof koffer die kan worden toegepast onder vuile omstandigheden. De koffer en het deksel kunnen met een slot worden vastgezet, zodat de meting (datalogging) niet kan worden onderbroken en de meetopstelling tegen diefstal kan worden beveiligd.

De koffer biedt plaats aan een drukmeter, de kranenset en enige afpersstoppen en slangen. De drukaansluitingen bevinden zich aan de buitenzijde van de koffer, zodat deze in gesloten toestand kan worden toegepast. Op de eerste drukaansluiting wordt een afpersstop bevestigd. Op de andere kan op eenvoudige wijze een drukgever worden aangesloten om de leiding onder druk te zetten. Zodra de leiding op druk is kan de kraan worden gesloten met een kwartslag en vervolgens een drukmeting of drukdalingsproef worden uitgevoerd.

Bij toepassing van een S4600 ST-serie drukmeter kunnen de meetrapporten worden voorzien van additionele gegevens (optie Database Memory) en worden opgeslagen in het geheugen of via Bluetooth Smart worden verzonden naar een tablet, smartphone of laptop met EuroSoft mobile.

Voor meer informatie: www.euro-index.nl