Acto is dé softwarespecialist voor de installatie-, bouw- en infrabranche en vastgoed. Wij bieden onze klanten diverse oplossingen voor het managen van hun projecten en voor het stroomlijnen van de processen op gebied
 van service en onderhoud. Met een groep van ruim 100 professionals staan wij elk dag klaar voor onze klanten, om hen te ondersteunen bij proces­optimalisaties en het implementeren van nieuwe software. Dankzij onze praktijkervaring staat onze software als een huis. Een bewezen en betrouwbare oplossing, die werkt van boardroom tot monteur, waarmee onze klanten een optimaal business­rendement behalen.  Enkele van onze klanten:  Unica Installatietechniek, CroonWolter&Dros, Engie, Mitsubishi, Spindler.

Aantal werknemers:

100

Vestiging:

Amersfoort

Merken:

ActoService, ActoProject, Acto Formmulieren App, MultiCalc

Producten/Diensten:

software ontwikkeling

Specialisme:

(Calculatie-)software, ERP-oplossingen en Apps

Missie:

Acto Informatisering levert een compleet informatiesysteem ter  ondersteuning van het gehele bedrijfsproces, voor zowel service, technisch beheer en onderhoud, en projecten. Onze activiteiten bestaan uit de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van branche specifieke oplossingen, het verzorgen van implementaties en organisatorische optimalisaties. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal.

Contact

Amsterdamseweg 51a

3992 DH  Amersfoort

Tel: (033) 4628800

web: www.acto.nl