Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 85 seconden

De Aansluittabel van Honeywell is nu ook beschikbaar als Android-app. Installateurs raadplegen de Aansluittabel voor het selecteren van de juiste combinatie van Honeywell-thermostaten en cv-toestellen. Met de app hebben installateurs nog eenvoudiger en sneller toegang tot aansluitgegevens en kunnen ze instructievideo’s bekijken. Daarnaast geeft de app inzicht in de laatst gekozen cv-ketels en thermostaten, zodat de installateur relevante informatie snel terugvindt.

De Android-app is geschikt voor Android 4.1 en hoger, en is gratis te downloaden via Google Play. Hij heeft dezelfde functies als de versie voor iPhone, die in september 2013 op de markt kwam en sindsdien al meer dan tweeduizend keer gedownload is.

 

“De iOS-app is sinds de introductie een groot succes onder onze installateurs”, zegt Martin Roozendaal, Marketing Communicatiemanager bij Honeywell. “Elke dag zien we weer dat de digitale versie van de Aansluittabel echt een toevoeging is voor de installateur. We willen daarom ook graag tegemoetkomen aan de vraag van Android-gebruikers.”

 

Honeywell-thermostaten werken op elk cv-toestel. Voor het selecteren van de juiste combinatie is echter enige kennis noodzakelijk. Daarom heeft Honeywell in samenwerking met de ketelfabrikanten een Aansluittabel samengesteld. Deze tabel is sinds jaar en dag een veel gebruikt hulpmiddel van Honeywell. Met de app hebben installateurs altijd de gewenste informatie bij de hand. Naast de aansluitgegevens zijn ook installatie- en programmeervideo’s beschikbaar. Door deze digitale aanpak werken installateurs sneller en efficiënter, en wordt de app een onmisbaar hulpmiddel voor de installateur.

 

De papieren Aansluittabel en de pdf-versie blijven beschikbaar en zijn aan te vragen via de Honeywell-infolijn (020-5656392) of via infolijn@honeywell.com.

Bekijk een video over de Honeywell aansluittabel-app op: www.youtube.com/watch?v=XJGBmXe923o