Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

Gebruikersplatform Bodemenergie neemt deel aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, van 24 tot en met 26 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Het Gebruikersplatform heeft op de beurs een stand, maar verzorgt op donderdag 25 januari ook een kort symposium met als thema ‘Energie’.

Het Gebruikersplatform Bodemenergie is alle dagen te vinden in stand L104. Hier kan de bezoeker in gesprek gaan met de voorzitter van het platform, Dick Westgeest, geassisteerd door Wouter Wienk (RVO), Rinske de Jong (RVO). Maar ook eindgebruikers Hans Fassbender (de Muzerij), Jack Suijkerbuijk (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Adri Meijdam (asr) zijn beurtelings in de stand aanwezig. Deze ervaringsdeskundigen kunnen belangstellenden informeren over de activiteiten van het Gebruikersplatform, en daarnaast hebben zij kennis van bodemenergie en WKO-systemen.

Tijdens de beurs kunnen facilitair professionals kennismaken met meer dan 350 exposanten. Daarnaast kunnen zij zich onderdompelen in kennis en inspiratie bij het zeer uitgebreide Symposiaprogramma. Dat bevat ruim 190 lezingen, met uiteenlopende thema’s. Verder biedt de vakbeurs een podium voor meer dan 50 producten en diensten die bijdragen aan de ontwikkeling van de sector. Jaarlijks trekt de beurs ruim 15.000 facilitaire bezoekers.