Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 66 seconden

HITMATer gelegenheid van het 90-jarig jubileum gaan HITMA-medewerkers en genodigden samen een live radioshow maken. Het programma ”Bordes op de borrel” is op donderdag 29 september van 17:00 tot 18:00 uur te beluisteren via het internet-radiostation New Business Radio.  HITMA nodigt ook relaties uit om dit radio-evenement bij te wonen. En het mooie van radio is natuurlijk dat een breed publiek het programma live kan beluisteren via de New Business Radio player. Daarnaast gaat HITMA de interviews filmen en delen via de HITMA-website en Youtube.

Op de dag van de uitzending wordt er een mobiele radiostudio in het HITMA-pand opgebouwd. Daaromheen mag iedereen plaatsnemen. Voordat het programma begint krijgen de aanwezigen uitleg over hoe je een radioprogramma maakt. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe werkt de techniek? Wat zie je tijdens de uitzending de DJ doen en wat is de rol van de presentator? Om exact 17:00 uur gaat het lampje “On the Air” aan. Gedurende een uur maken de HITMA-medewerkers en hun gasten dan samen met Richard Bordes een live radioshow in een gezellige Businesssfeer. Zes gasten worden afwisselend door Richard Bordes geïnterviewd.

Uiteraard is niet iedereen onder werktijd in de gelegenheid om via internet een radioprogramma te volgen. Ook daar is aan gedacht. Men kan alle interviews terugluisteren en bekijken via de HITMA-website en YouTube.

[related_post themes=”text”]